About Us

Hi! I am Albert Piñol -Professional Photographer

Estem en una època on les imatges són una eina essencial per mostrar al consumidor el producte que està buscant i que encara que no el pugui tocar, es faci una idea el més fiable possible de la textura, l’aspecte. Se l’ha d’ajudar a interpretar la sensació que li produiria tocar o tenir aquell producte.

A diafragma8, ens esforcem i evolucionem dia a dia, per oferir-te les imatges del teu producte o la teva marca, perquè ofereixin aquesta sensació.

Estem especialitzats en el món del tèxtil, en les següents disciplines:

La fotografia de moda, tant si ets model i necessites un book, una sessió de test per presentar-ho a una agència, com si tens la teva marca i vols una sessió per mostrar la nova temporada, una col·lecció o una càpsula. A diafragma8 treballarem perquè aconsegueixis el resultat que estàs buscant.

La fotografia e-commerce o de producte per pàgines web, perquè sabem el que costa desenvolupar un producte i les ganes que hi has posat, tractarem el teu producte amb professionalitat i rapidesa.

I a diafragma8 no tenim mínims d’estoc, perquè no volem que enredereixis la sortida a la web cap producte per no arribar als mínims del lot.

Durant el camí hem evolucionat i ara també podem oferir-te els serveis d’un bon retrat, buscant aquella mirada, aquella actitud o aquell detall que faci un retrat especial.

 

En una época donde las imágenes son una herramienta esencial para mostrar al consumidor el producto que está buscando y que aunque no lo pueda tocar, se haga una idea lo más fiable posible de la textura, el aspecto. Hay que ayudarle a interpretar la sensación que le produciría tocar o tener aquel producto.

En diafragma8, nos esforzamos y evolucionamos día a día, para ofrecerte las imágenes de tu producto o tu marca, porque ofrezcan esta sensación.

Estamos especializados en el mundo del textil, en las siguientes disciplinas:

La fotografía de moda, tanto si eres modelo y necesitas un book, una sesión de maceta para presentarlo a una agencia, como si tienes tu marca y quieres una sesión para mostrar la nueva temporada, una colección o una cápsula. A diafragma8 trabajaremos porque consigas el resultado que estás buscando.

La fotografía e-commerce o de producto por páginas web, porque sabemos lo que cuesta desarrollar un producto y las ganas que has puesto, trataremos tu producto con profesionalidad y rapidez.

Y en diafragma8 no tenemos mínimos de stock, porque no queremos que retrases la salida en la web, ningún producto por no llegar a los mínimos del lote.

Durante el camino hemos evolucionado y ahora también podemos ofrecerte los servicios de un buen retrato, buscando esa mirada, esa actitud o aquel detalle que haga un retrato especial.